Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Hotel MERODDI GALATA MANSION

Sejur in Istanbul la Hotel MERODDI GALATA MANSION

Hotel MERODDI GALATA MANSION Hotel MERODDI GALATA MANSION Hotel MERODDI GALATA MANSION
Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Meroddi Galata Mansion! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.
Meroddi Galata Mansion se află într-o clădire tradiţională din lemn, situată pe o stradă pietruită îngustă, care duce la Turnul Galata. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit, o recepţie deschisă nonstop şi camere simple, cu aer condiţionat.

Decorate predominant în alb, toate camerele au TV, minibar şi baie privată.

Proprietatea serveşte zilnic un mic dejun tip bufet bogat, cu numeroase preparate calde şi reci. Pe bulevardul Istiklal, situat la 5 minute de mers pe jos, se găsesc baruri, magazine şi restaurante. În plus, pe strada hotelului există diverse cafenele.

Proprietatea este la 5 minute de mers pe jos de o staţie de tramvai, care face legătura cu Piaţa Taksim, aflată la 1,5 km. Cartierul Sultanahmet şi Palatul Dolmabahce sunt la mai puţin de 10 minute cu tramvaiul. Strâmtoarea Bosfor este la 10 minute de mers pe jos.

Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer la Aeroportul Internaţional Atatürk, situat la 19 km. Aeroportul Sabiha Gökçen este la 42 km.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,6 pentru un sejur pentru 2 persoane.


# #