Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Hotel Viva Deluxe

Sejur in Istanbul la Hotel Viva Deluxe

Hotel Viva Deluxe Hotel Viva Deluxe Hotel Viva Deluxe
Situat în pitorescul Sultanahmet, Hotelul Viva Deluxe oferă camere moderne la doar 5 minute de mers pe jos de Palatul Topkapi din Istanbul. Acesta oferă camere pentru nefumători, cu vedere panoramică și acces gratuit la internet WiFi.

Camerele izolate fonic ale hotelului Viva Deluxe sunt decorate în tonuri turcoaz relaxante și materiale naturale. Toate sunt dotate cu aer condiționat și includ un TV cu ecran plat cu programe prin satelit, precum și băi private cu duș sau cadă.

Micul dejun zilnic este servit în stil bufet. Oaspeții se pot bucura de specialități tradiționale turcești la restaurantul hotelului, care este decorat cu porțelan și boluri în stil otoman. Barul american din incintă servește băuturi alcoolice și non-alcoolice.

La doar 100 de metri de gara Sirkeci, Hotelul Viva Deluxe este o poartă de acces la celebra faimoasă Hagia Sofia și la Moscheea Albastră, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos. Personalul de 24 de ore poate ajuta la planificarea vizitelor și oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport. Aeroportul Ataturk se află la 22 km de proprietate.


# #