Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kalutara >

Sejur Hotel Tangerine Beach

Sejur in Kalutara la Hotel Tangerine Beach

Hotel Tangerine Beach Hotel Tangerine Beach Hotel Tangerine Beach Hotel Tangerine Beach Hotel Tangerine Beach Hotel Tangerine Beach
Locaţie: Direct pe plaja de lângă Royal Palms. Durata transferului este de aproximativ 2,5 ore. În spatele hotelului se execută o linie pic deranjant.

Facilitati: 166 camere, restaurant, bar, magazin de suveniruri şi la Internet Wi-Fi de acces (în lobby şi restaurant pentru o taxă). Grădină frumos amenajată, o piscină cu piscină separată pentru copii. Scaune de plajă, umbrele şi prosoape disponibile pentru oaspeţii hotelului, la piscină gratuit.

Cazare: Standard, camere de lux şi apartamente cu baie, duş, WC, aer condiţionat, ventilator, uscător de păr, telefon, TV prin satelit, sistem de muzica, frigider, balcon sau terasa cu vedere la grădină. Camerele Deluxe la malul mării şi suplimentare. cu telefon şi ceai / filtru de cafea. Suites suplimentar cu un living separat, mini bar, balcon şi vedere la mare.

Sport / Activităţi: tenis (proiector cu taxa), tenis de masă şi volei. Taxa de badminton şi suc de fructe (pentru rezervarile de AI fără taxe).

Divertisment: Ocazionale de divertisment seara si muzica.


# #