Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kaprun >

Sejur Hotel Das Alpenhaus Kaprun

Sejur in Kaprun la Hotel Das Alpenhaus Kaprun

Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun Hotel Das Alpenhaus Kaprun
Localizare: Das Alpenhaus Kaprun se află la poalele Muntelui Kitzsteinhorn, în centrul orașului Kaprun. Teleschiul Maiskogel este la doar câțiva pași. Hotelul vă aşteaptă cu o ambianţă caldă şi confortabilă, în stil rustic.

Facilitati: hol spaţios cu bar, cafenea, lounge pentru fumători şi semineu de colt, gratuit zona cu internet la recepţie, restaurant cu 4 zone - restaurantul Imbachhorn, Kaprun, Rifflkar, 3 săli de conferinte, WLAN în întregul hotel. Restaurantul servește o gamă largă de mâncăruri austriece și internaționale. Terasa la soare are vedere frumoasă la munții din jur. Zona de spa este amplasată pe două niveluri și include: piscină interioară, jacuzzi, saună finlandeză, baie de aburi pe bază de plante/fructe, o sală de fitness modernă, cameră de relaxare cu paturi de apă. Contra cost: solar, masaje, tratamente cosmetice.

Proprietatea are o școală de schi și serviciu de închiriere de echipamente de schi. De asemenea, se oferă permise de schi. În timpul verii, oaspeții beneficiază de o reducere de 30% la taxa de la cele 2 terenuri de golf cu 18 găuri ale clubului de golf Zell am See. La cerere, se pot organiza drumeții cu ghid și tururi cu biciclete electrice. Serviciile de transfer de la/la Gara din Zell am See sunt oferite la un cost suplimentar.

Dotari camere: Camerele moderne în stil alpin ale hotelului Das Alpenhaus Kaprun sunt dotate cu TV LCD, minibar, seif și baie cu uscător de păr. Majoritatea camerelor au balcon.


# #