Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kaprun >

Sejur Hotel Gasthoff Mitteregger

Sejur in Kaprun la Hotel Gasthoff Mitteregger

Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger Hotel Gasthoff Mitteregger
Gasthof Mitteregger beneficiază de o amplasare centrală în Kaprun, lângă staţia autobuzului gratuit de schi şi aproape de teleschiurile care circulă spre zona Maiskogel. Oferă o parcare privată gratuită şi o zonă spa.

Restaurantul în stil alpin serveşte specialităţi tipice din regiunea Salzburg şi preparate internaţionale. Oaspeţii au la dispoziţie un meniu extins care include delicatese regionale, mâncăruri internaţionale şi preparate vegetariene speciale. Sunt disponibile zone de fumători şi nefumători.

În perioada de vară, oaspeţii pot savura micul dejun sau cina în aer liber. Pe terasa la soare se servesc băuturi reconfortante, iar oaspeţii se pot relaxa în grădina de 1500 m² care oferă vedere la lanţul muntos din jur.

Oaspeţii au la dispoziţie gratuit biciclete de trekking, biciclete de munte, biciclete pentru copii şi biciclete cu locuri pentru copii.

Toate camerele spaţioase ale Hotelului Gasthof Mitteregger au o baie privată şi TV prin cablu.

Facilităţile spa includ o saună finlandeză, o saună pe bază de plante, o cabină cu infraroşu şi un solar.

Oaspeţii se pot relaxa în iazul pentru scăldat şi la barul care oferă vedere la Muntele Kitzsteinhorn. Este disponibil şi un loc de joacă. Se oferă o reducere de 30% la achiziţionarea permisului de o zi la terenul de golf Zell am See-Kaprun.


# #