Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Krabi >

Sejur Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

Sejur in Krabi la Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach oferă cazare în Ao Nang Beach.

Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat şi fierbător. Pentru un plus de confort, oaspeţii au la dispoziţie papuci şi uscător de păr. Holiday Inn Express Krabi Ao Nang B oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop.

Stadionul de box Ao Nang Krabi se află la 500 de metri de Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach, iar Nopparat Thara Beach este la 600 de metri. Aeroportul Krabi este situat la 19 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Ao Nang Beach, conform comentariilor independente. Vedeți împrejurimile

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Aonang Beach! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Aici beneficiați de un raport bun calitate/preț, conform cuplurilor care și-au petrecut timpul la această proprietate. Acestea au acordat scorul 8,5.

Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 6 sept 2016


# #