Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kusadasi >

Sejur Hotel Asena

Sejur in Kusadasi la Hotel Asena

Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena Hotel Asena
Hotelul Asena se afla pe plaja Ladies Beach, la 2 km de centrul statiunii Kusadasi, 80 km de orasul Izmir.

Hotelul a fost renovat integral in 2007. Toate camerele au vedere spre mare si sunt dotate cu aer conditionat (inclus in pret), frigider, tv, telefon, radio, uscator de par, balcon si grup sanitar propriu.

Facilitati si servicii: Hotelul beneficiaza de receptie, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscina, bar la terasa, doua restaurante, unul interior si altul exterior, salon TV, seif la receptie, lift, spalatorie, facilitati pentru practicarea sporturilor de apa.

Activitati: Ajuns aici, vei putea practica sporturi pe apa si de plaja, tenis de masa, tenis pe plaja, salon Tv, si animatie pe durata zilei

Piscina este situata la ultimul etaj al hotelului, detine sectiune speciala pentru adulti si pentru copii. Vei gasi sezlonguri si umbrele gratuite, dar si un bar.

Mese: sistem all inclusive-mese si gustari pe toata durata zilei, bauturi racoritoare si bauturi alcoolice locale conform programului hotelului. Alte facilitati: receptie, lobby bar, restaurant in interior, bar la piscina, snack bar, salon TV.


# #