Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kusadasi >

Sejur Hotel Atlantique Holiday Club

Sejur in Kusadasi la Hotel Atlantique Holiday Club

Hotel Atlantique Holiday Club Hotel Atlantique Holiday Club Hotel Atlantique Holiday Club
Cu vederi uimitoare spre plajă, Atlantique Holiday Club oferă camere cu acces gratuit la Wi-Fi. Stațiunea este dotată cu un centru de fitness și baie turcească şi saună.

Stațiunea oferă atât terenuri de tenis şi piscină de exterior, cât și săli de conferinţe. Oaspeţii vor aprecia diversele facilităţi ale stațiunii printre care se numără un ȋngrijitor, un salon de înfrumuseţare şi un serviciu de recepţie deschis 24 de ore. Stațiunea le oferă oaspeţilor diverse activităţi la marginea apei.

Camerele de la Atlantique Holiday Club pun la dispoziţie un televizor plasmă/LCD, televiziune prin cablu/satelit şi un balcon. Toate camerele stațiunii dispun de o baie proprie, un seif şi un mini bar.

Stațiunea dispune de un restaurant la locaţie pentru cei care doresc să ia masa. Oaspeţii pot, de asemenea, savura diverse băuturi la bar.

Stațiunea Atlantique Holiday Club oferă parcare gratuită oaspeţilor. Centrul oraşului Kuşadası se află la o distanţă de aproximativ 20 de minute parcurse cu un autovehicul.


# #