Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Langkawi-pantai Cena >

Sejur Hotel Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Sejur in Langkawi-pantai Cena la Hotel Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Hotel Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi Hotel Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi Hotel Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Având o plajă privată, Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi oferă sejururi relaxante în mijlocul grădinilor amenajate din Pantai Tengah. Acest complex de pe malul mării adăpostește, de asemenea, 2 piscine în aer liber și 4 opțiuni de luat masa. Accesul la internet WiFi și parcarea sunt disponibile gratuit.

Camerele elegante sunt bine amenajate, cu balcoane private cu vedere la grădină, piscină sau la mare. În plus, include TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Baia privată include duș și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Lagenda, deschis non-stop, oferă o gamă largă de preparate locale și internaționale. Tropical Bach Bar, de pe malul mării, servește o varietate de băuturi, iar Matahari Lounge oferă muzică live. LaVilla Poolclub & Restaurant are un bar și divertisment nocturn.

Oaspeții pot juca o partidă de tenis sau se pot bucura de un tratament relaxant la spa. Personalul de la recepție vă poate ajuta să organizați excursii de o zi și activități sportive nautice. Facilităţile includ spălătorie şi serviciu de menaj zilnic gratuit.

Cenang Mall și plaja Cenang sunt la 4 km de complex, iar Underwater World Langkawi se află la 400 de metri. Aeroportul internațional Langkawi este la 13 km.# #