Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Langkawi-pantai Kok >

Sejur Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort

Sejur in Langkawi-pantai Kok la Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort

Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort Hotel Berjaya Langkawi Beach&spa Resort
Situat in partea de vest a insulei pe plaja cu nisip din golful Pantai Kok, la 25 min de aeroport.
E un complex de bungalow-uri cu 500 de camere situate direct pe apă si încadreate armonios în padurea tropicala.Chaleturile din lemn sunt în stil malaysian.Va puteti bucura de o priveliste frumoasa asupra golfului ,de o plajă frumoasa cu nisip, piscina cu bar, terasa, jacuzzi(sezlongurile si prosoapele sunt incluse). Are 5 restaurante şi baruri, inclusiv unul construit pe stalpi, deasupra marii. Din cauza distanţelor relativ mari între cabane şi a clădirea principala este disponibil un serviciu regulat de transport(inclus in pret).Seara,muzica live în lobby lounge.Seifurile sunt disponibile la receptie (incluse in pret).
Contra cost: 2 terenuri de tenis cu nocturna, windsurfing, banana boat, waterskiing, golf , jetski,pescuit, canoe.
Superior Chalets (3,5 stele) (aprox. 32 mp) sunt frumos mobilate cu baie, WC, uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, minibar, cafetiera şi un balcon sau terasa.
Deluxe Chalets (3,5 stele) oferă aceleaşi facilitati dar se află pe partial pe mare.
Premier Chalets (aprox. 56 mp) au aceleaşi facilităţi ca si cele Superior , avand in plus canapea, baie mare, cada, dus separat şi un balcon mare.Oaspetii din Premier Chalets şi vor avea prioritate la check-in vor primi un coş de fructe la sosire şi vor lua micul dejun in restaurantul de pe plaja (nu în restaurantul principal).
Clientii aflati in luna de miere vor primi un upgrade la tipul urmator de cameră (categ. superioara), un coş de fructe, o sticlă de vin şi un mic cadou.

# #