Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lanzarote >

Sejur Hotel Lancelot

Sejur in Lanzarote la Hotel Lancelot

Hotel Lancelot Hotel Lancelot Hotel Lancelot
Renovat în 2004, acest hotel de 7 etaje are un total de 114 camere, din care 78 sunt camere duble, 34 sunt single si 2 sunt apartamente. În clădire, oaspeții sunt oferite, de asemenea, un foaier, cu o recepție 24 de ore, seifuri și lifturi. Facilități suplimentare includ o cafenea, un bar cu pian, un club de noapte, o sală TV, un aer condiționat, restaurant à la carte (cu highchairs pentru sugari), o sală de conferințe și un terminal public la Internet, WiFi gratuit. În plus, Cameră și servicii de spalatorie sunt disponibile, precum și asistență medicală.
Acest hotel este situat în centrul orașului Arrecife, cautati pe plajă lungă de nisip și numai separat de acesta de promenada. Numeroase magazine, precum și restaurante, baruri și mijloacele de transport public se află în imediata apropiere a hotelului imediată.
Cele mai primitoare, camere cu baie proprie sunt dotate cu un uscător de păr, o linie telefonică directă, TV satelit / cablu TV, o închiriere în condiții de siguranță, un minibar și aer condiționat.


# #