Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lara >

Sejur Hotel Concorde De Luxe Resort

Sejur in Lara la Hotel Concorde De Luxe Resort

Hotel Concorde De Luxe Resort Hotel Concorde De Luxe Resort Hotel Concorde De Luxe Resort Hotel Concorde De Luxe Resort Hotel Concorde De Luxe Resort Hotel Concorde De Luxe Resort
Localizare: Hotelul se afla pe plaja, la 16 km fata de centrul orasului;
Hotelul dispune de 401 camere in total. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, minibar, balcon. Pentru vederea la mare se plateste supliment.

Toate camerele sunt decorate cu oglinzi, au interior extravagant si o suprafata de aproximativ 64 mp.

Camerele Duplex Family- 47mp- sunt pe 2 nivele: la nivelul inferior se regasesc 2 canapele de dormit, grup sanitar; la nivelul superior se regaseste un pat dublu si grup sanitar cu dus; toate aceste camere au vedere la mare; celelalte dotari sunt asemanatoare camerelor standard.

Junior Suite: sunt compuse dintr-o zona de living+ dormitor cu o canapea extensibila, grup sanitar cu dus si un dormitor cu pat dublu si grup sanitar cu cada de baie; camerele sunt cu vedere la gradina sau mare; celelalte dotari sunt asemanatoare camerelor standard.

Facilitati hotel: hotel confortabil, impozant prin arhitectura sa deosebita; receptie, cu zona pentru nefumatori, 3 restaurante A la carte, baruri, internet , 4 lifturi panoramice, minimarket, magazin suveniruri, frizerie, discoteca, rent a car; terasa si gradina cu piscina cu o dimensiune de ~ 1557mp.


# #