Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lara >

Sejur Hotel Liberty Lara

Sejur in Lara la Hotel Liberty Lara

Hotel Liberty Lara Hotel Liberty Lara Hotel Liberty Lara
LIBERTY HOTELS LARA are o plajă privată la Marea Mediterană si astfel Hotelul Lara Liberty oferă o zonă mare de piscină, cu palmieri şi tobogane cu apă. Acesta oferă camere luminoase, dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi acces Wi-Fi gratuit.

Toate camerele au baie privată la LIBERTY HOTELS LARA, de asemenea, unele camere oferă balcon cu vedere la mare.

Restaurantul principal al Hotelului Lara Liberty oferă o bucătărie internaţională şi posibilitatea de a lua masa la piscină. Oferta este completată de preparate culinare din bucătăria modernă turcească, de un restaurant italian şi de un cort Yoruk original, unde se serveşte o pizza personalizată.

La LIBERTY HOTELS LARA activităţile de agrement includ 2 terenuri de tenis cu vedere la mare, un centru de fitness complet echipat şi un teren de volei pe plajă. Copiii se pot bălăci în piscina de mică adâncime, se pot distra pe toboganele cu apă sau pot lua parte la multe activităţi ale clubului copiilor.

Pentru relaxare, centrul spa al Hotelului Lara Liberty oferă o saună finlandeză, un hamam decorat cu mozaic şi masaje terapeutice. Un colţ din piscina în aer liber este dedicat adulţilor, pentru a citi şi a se relaxa în linişte.


# #