Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lara >

Sejur Hotel Royal Seginus

Sejur in Lara la Hotel Royal Seginus

Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus Hotel Royal Seginus
Resortul se află la 250 m de plajă, 1 km de mallul Antalium Premium, 11,4 km de Parcul Duden și la 15 km de Aeroportul Internațional Antalya.

Hotelul Royal Seginus deține 498 de camere elegante, ce dispun de toate facilitățile necesare pentru un sejur relaxant. Pentru a întâmpina oaspeții în ziua sosirii, hotelulul oferă, în cameră, coșuri cu fructe.

În cadrul restaurantelor, oaspeții se pot delecta cu un bufet generos, fructe de mare, sushi, tapas sau preparate delicioase, inspirate din bucătăria turcească.

Hotelul Royal Seginus organizează, în grădină, programe variate de animație. Echipa de animație organizează programe de divertisment pentru toate vârstele, ce constă în activități zilnice, competiții sportive și spectacole muzicale.

Resortul Royal Seginus asigură o vacanță fantastică, prin parcul acvatic amenajat cu tobogane cu apă. De asemenea, hotelul dispune de o piscină în aer liber, ce atrage prin formă să neobișnuită și designul fermecător.

Centrul spa oferă tipuri variate de masaje, terapie cu alge, tratamente corporale, baie turcească, saună, baie de aburi și piscină interioară.

Royal Seginus oferă, pentru copii, programe de animație, 2 piscine, pătuț special în camera (la cerere), minidiscotecă și un miniclub.


# #