Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Londra >

Sejur Hotel Ibis Excel Dockland

Sejur in Londra la Hotel Ibis Excel Dockland

Hotel Ibis Excel Dockland Hotel Ibis Excel Dockland Hotel Ibis Excel Dockland
Hotelul ibis London Excel-Docklands are vedere la Royal Victoria Dock şi se află la mai puțin de un minut de mers pe jos de centrul expozițional ExCeL și de sistemul de telecabină Emirates Air Line, care circulă spre Arena O2. Proprietatea oferă un bar, un restaurant, o recepție cu program nonstop şi acces gratuit la Wi-Fi.

Toate camerele luminoase și moderne de la ibis Docklands includ un TV cu ecran plat și o baie privată. Veţi avea la dispoziţie şi facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Oaspeții se pot relaxa în bar sau pot lua masa la restaurant, care servește o varietate de mâncăruri. Este disponibil şi un serviciu de gustări.

Proprietatea este situată la mai puțin de 500 de metri de staţiile Docklands Light Railway (DLR) Royal Victoria și Custom House, de unde puteţi ajunge în 30 de minute în centrul Londrei. Hotelul ibis London Excel-Docklands se află la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul London City, de Canary Wharf și de zona istorică Greenwich.

De asemenea, centrul comercial Westfield Stratford și stadionul Olympic Park sunt situate la doar 25 de minute de mers cu metroul.


Newham este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de divertisment, turism și monumente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Londra! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

ibis London Excel-Docklands a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 1 oct 2006
Camerele Hotelului: 278, Lanţ hotelier: ibis
# #