Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lozenets >

Sejur Hotel Oasis Resort & Spa

Sejur in Lozenets la Hotel Oasis Resort & Spa

Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa Hotel Oasis Resort & Spa
Oasis Resort & Spa oferă multe facilități și se află chiar la malul Mării Negre, la 1 km de Lozeneț, pe o plajă privată, premiată cu Steagul Albastru. Oaspeții beneficiază de șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și vedere la parc sau mare.

Această proprietate, în stil mediteranean, are școală de windsurfing și plajă privată cu umbrele și șezlonguri gratuite. Proprietatea oferă posibilitatea practicării mai multor sporturi acvatice.

Cele 2 baruri și 4 restaurante servesc o gamă largă de băuturi răcoritoare și mâncăruri internaționale. Meniul include mâncăruri italiene, franțuzești, asiatice și bulgărești.

Baia de aburi, sauna și tratamentele prin masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Salonul de înfrumusețare este deschis zilnic. Pe parcursul zilei, oaspeții beneficiază de asistență medicală și stomatologică. Proprietatea poate organiza o gamă de evenimente, cum ar fi nunți și activități de team building.

Piscina în aer liber este aproape de malul apei. Lângă piscină se află un bar. Prosoapele pot fi utilizate gratuit, iar oaspeții beneficiază de șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă.

Proprietatea oferă loc de joacă supravegheat, pe plajă și în zona pentru copii de la piscină. Copiii cu vârsta între 4 și 12 ani beneficiază de grădiniță și program de animație gratuit, pe tot parcursul zilei. Facilitățile interioare oferite de proprietate includ sală de jocuri și loc de joacă.

Complexul are magazine care vând îmbrăcăminte, accesorii, costume de baie și alimente. Cutii de valori sunt disponibile la recepție. Oaspeții beneficiază de parcare subterană păzită. Proprietatea oferă sală de conferințe, cu terasă.

Serviciul de transfer la/de la Lozeneț este disponibil la un cost suplimentar. Aproape de complex există o rezervație naturală. Sozopol se află la 35 de minute de mers cu mașina.


# #