Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Madrid >

Sejur Hotel Axel Madrid - Adults Only

Sejur in Madrid la Hotel Axel Madrid - Adults Only

Hotel Axel  Madrid - Adults Only Hotel Axel  Madrid - Adults Only Hotel Axel  Madrid - Adults Only Hotel Axel  Madrid - Adults Only Hotel Axel  Madrid - Adults Only Hotel Axel  Madrid - Adults Only
Axel Hotel Madrid - Adults Only se află în centrul orașului Madrid, la doar 15 minute de mers pe jos de cartierul Chueca, cunoscut pentru atmosfera LGBT și oferta de divertisment, și este potrivit și pentru heterosexuali.

Toate camerele elegante ale acestui hotel sunt dotate cu aer condiționat şi TV. Camerele includ baie privată cu articole de toaletă gratuite, halate de baie și uscător de păr.

Axel Hotel Madrid pune la dispoziție un restaurant care servește mâncăruri locale cu influențe moderne. Terasa de pe acoperiș are sky-bar și piscină cu vedere superbă la oraș. Puteți să vă relaxați la cocktail bar.

Plaza Mayor este la 600 de metri de Axel Hotel Madrid - Adults Only, iar gara Atocha se află la 15 minute de mers pe jos de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas, aflat la 13 km de Axel Hotel Madrid - Adults Only.


# #