Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Madrid >

Sejur Hotel Catalonia Goya

Sejur in Madrid la Hotel Catalonia Goya

Hotel Catalonia Goya Hotel Catalonia Goya Hotel Catalonia Goya
Catalonia Goya este situat într-o clădire din secolul al XIX-lea, lângă stația de metrou Velázquez, în cartierul comercial exclusivist din Madrid. Oferă Wi-Fi gratuit și se află la 5 minute de mers pe jos de Parcul Retiro.

Camerele izolate fonic au aer condiționat și au podea din lemn și mobilier elegant de culoare închisă. Toate camerele au ferestre Climalit cu geam dublu. Fiecare are un smart TV cu ecran plat cu canale prin satelit, echipat cu aplicația Chromecast, precum și minibar și seif. Baia privată este dotată cu uscător de păr.

Hotelul are un café-bar, care este deschis până la ora 23:00. Există o recepție deschisă nonstop și room service până la ora 23:00.

Oaspeții se pot bucura de un mic centru de fitness și de noua piscină mică și adâncă în terasa de lângă bar. Este deschis în timpul lunilor de vară.

Putem aranja servicii de transfer de la aeroport cu companii externe Catalonia Hotels (serviciu extern), disponibil contra cost. În apropierea hotelului se găsește o parcare publică, la un cost suplimentar. Centrul Wizink este la 5 minute de mers pe jos de proprietate


# #