Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Port El Kantaoui >

Sejur Hotel El Mouradi Club Kantaoui

Sejur in Port El Kantaoui la Hotel El Mouradi Club Kantaoui

Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui Hotel El Mouradi Club Kantaoui
El Mouradi Club El Kantaoui este un hotel apreciat in special pentru atmosfera destinsa creata de spectacole si pentru bucataria sa rafinata, fiind destinat atat turistilor cuplu ori pentru cei in familie. Hotel este situat la doar 9 km de orasul Sousse, la 25 km de aeroportul international din Monastir , la 140 km de aeroportul international din Tunis, la doar 0,7 km de terenul de golf si la 1,5 km de Port El Kantaoui si de Centrul Commercial.

Camere: Blocul Central: cuprinde 453 camere, 2 suite si un hol de receptie spatios, vedere catre piscina si catre mare cu acces direct la servicii. Bungalouri: Situate la cativa metri de mare, alcatuita din 344 de camere duble, triple si cvadruble cu sali de baie, bungalourile permit tursitilor sa beneficieze de toate serviciile hotelului.

Atat blocul central cat si bungalourile sunt echipate cu urmatoarele:
• Balcon sau intrare spre terasa cu mobilier extern
• Sala de baie cu cada
• Linie telefonica internationala (la cerere)
• Instalatie climatizata (rece sau calda)
• Minibar la cerere (contra cost)
• TV prin satelit

Restaurante si baruri: Hotelul are 3 restaurante si 5 baruri : restaurantul bufet "L'espadon", restaurantul pizzerie "Langoustine", restaurantul situat pe plaja, barurile "Saumon" si "Dauphin" , bar de la piscina "Cocktail beach bar " cafenea maura si un club de noapte.

Dotari si servicii Hotel dispune de 2 piscine exterioare cu doua bazine pentru copii si o piscina acoperita cu jacuzzi si cu un bazin pentru copii. Hotelul dispune de 5 terenuri de tenis, un teren profesionist de footbal, ping-pong, biliard, minigolf, trasul cu arcul, teren de volei, canoe. Program diurn si nocturn de animatie, mini-club pentru copii ( 5-12 ani) si club pentru adolescenti (13-17 ani).

Hotelul mai dispune de un centru de infrumusetare, de fitness, masaj si sauna. Hotelul are in alcatuirea sa si o sala de conferinta cu o capacitate de 1200 persoane si 10 sali de sedinta de dimensiuni mai mici. Toate salile sunt echipate cu instrumente audiovizuale performante. Un parking privat este pus la dispozitia turistilor.


# #