Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Makadi Bay >

Sejur Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay

Sejur in Makadi Bay la Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay

Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay Hotel Cleopatra Luxury Makadi Bay
Cleopatra Makadi Bay Resort se află pe o plajă privată de la malul Mării Roşii, aproape de oraşul Hurghada. Complexul are 8 piscine în aer liber, un centru de scufundări, magazine, un supermarket şi un bazar.

Toate camerele sunt decorate în nuanţe calde, cu draperii bogate. De asemenea, camerele au zonă mică de relaxare, TV cu ecran plat şi minibar. Suitele au balcon cu vedere la mare, aparat de cafea şi baie privată cu cadă.

Oaspeţii se pot bucura de savoarea preparatelor culinare din bucătăria internaţională şi de ospitalitatea caldă oferite în diversele baruri, lounge-uri şi în cele 2 restaurante. În fiecare seară sunt organizate programe de divertisment pentru tineri şi vârstnici.

Oaspeţii au la dispoziţie o gamă largă de servicii şi facilităţi, inclusiv un centru spa ultramodern, cu personal calificat care oferă tratamente şi terapii de relaxare.

Makady Bay este la 10 km de Cleopatra Makadi, iar portul de agrement Hurghada este la 35 km. Aeroportul Hurghada este la 30 km de complex. În holul hotelului şi la barul de la piscină este disponibil Wi-Fi de mare viteză. Fiecare oaspete beneficiază gratuit de 2 GB per dispozitiv. Complexul oferă parcare gratuită.


# #