Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Malaga >

Sejur Hotel Soho Los Naranjos

Sejur in Malaga la Hotel Soho Los Naranjos

Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos Hotel Soho Los Naranjos
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel fermecător, în stil mediteranean este amplasat într-o zonă rezidenţială privilegiată din Malaga, la doar de câţiva metri de plajă.

Decorul în stil smart modern al Hotelului Los Naranjos oferă o atmosferă primitoare tuturor oaspeților care vor sa viziteze Costa del Sol. Aceștia se pot relaxa alături de prieteni sau pot discuta cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului în zonă elegantă de lounge, prevăzută cu o multitudine de canapele. De asemenea, oaspeții pot accesa internetul WiFi gratuit în toate zonele hotelului.

Aceștia se pot bucura de soare sau de o baie răcoritoare în apele Mării Mediterene, la o plimbare scurtă, de 5 minute, de Plaja Malagueta. De asemenea, oaspeții se pot plimba în centrul vechi al orașului Málaga și pot vizita Muzeul Picasso, dedicat artistului născut în acest oraș.