Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Male >

Sejur Hotel Coco Palm Dhuni

Sejur in Male la Hotel Coco Palm Dhuni

Hotel Coco Palm Dhuni Hotel Coco Palm Dhuni Hotel Coco Palm Dhuni
Vilele concepute în stil tropical, amplasate lângă apele cristaline, oferă o locaţie ideală pentru un sejur de lux în paradisul acestei insule private. Complexul Coco Palm Dhuni Kolhu include 5 opţiuni pentru servit masa şi facilităţi de spa şi fitness de 5 stele.

Oferind privelişti uluitoare spre ocean sau peste împrejurimile pline de verdeaţă, vilele au aer condiţionat şi sunt dotate cu mobilier elegant din lemn şi trestie. De asemenea, acestea oferă Wi-Fi gratuit şi sunt prevăzute cu terase private, având zonă de relaxare în aer liber.

Pentru destindere şi agrement, puteţi practica o serie de sporturi acvatice în apele cristaline din jur, cum ar fi canotaj şi scufundări. Alternativ, vă puteţi relaxa cu un masaj în centrul de spa Coco.

Printre opţiunile de masă de la Dhuni Kolhu Coco Palm se numără localul Cowrie, care oferă bufete internaţionale bogate într-un spaţios pavilion amenajat în aer liber. De asemenea, personalul poate aranja servirea mesei în intimitatea propriei vile.

Coco Palm Dhuni Kolhu se află la 124 km de Aeroportul Internaţional Male, unde se poate ajunge şi cu hidroavionul, după un zbor pitoresc de 30 de minute.


# #