Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Male >

Sejur Hotel Filitheyo Island Resort

Sejur in Male la Hotel Filitheyo Island Resort

Hotel Filitheyo Island Resort Hotel Filitheyo Island Resort Hotel Filitheyo Island Resort
Filitheyo este singurul complex din atolul Faafu. Dispune de un centru spa şi un centru de scufundări. Înconjurat de vegetaţie tropicală şi recifuri de corali, complexul constă din vile spaţioase, construite pe piloni şi având acoperişurile din stuf.

Vilele de la Filitheyo Island Resort dispun de aer condiţionat, o cabină de duş în aer liber şi un minibar. Fiecare vilă este dotată cu canapele extensibile şi o terasă privată din lemn, unde vă puteţi bucura de soare.

Restaurantul principal al complexului vă serveşte un bufet internaţional. Pentru sucuri proaspete şi cocktailuri, barul restaurant Sunset este locul ideal. Veţi găsi aici gustări şi o gamă largă de vinuri de excepţie. Ca alternativă, barul Filitheyo vă oferă şi el o varietate de băuturi.

Centrul Werner Lau vă propune cursuri de scufundări. Aveţi la dispoziţie şi alte activităţi acvatice, printre care windsurfing şi canotaj. Filitheyo dispune de o piscină în aer liber şi un centru de fitness care vă oferă prilejul unui bun antrenament. Alte opţiuni de agrement includ biliard şi volei.

Filitheyo Island Resort este situat la 118 km sud de aeroportul internaţional din Malé. Beneficiaţi de transfer cu hidroavionul


# #