Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Male >

Sejur Hotel Kuredu Island

Sejur in Male la Hotel Kuredu Island

Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island Hotel Kuredu Island
Localizare: hotel alcătuit din bungalowuri, vile şi bungalowuri pe apă; este situat pe plaja cu nisip alb, pe o insulă care este considerată paradisul scufundărilor. Este situat la 40 de minute de aeroport, transferul fiind cu hidroplan. Transfer de noapte sau transfer cu vaporul nu este posibil!!!

Facilităţi: restaurante cu diferite specifice (italian, grill, thailandez), pizzerie, ceainărie, cafenea, baruri, salon de frumuseţe, magazine de suveniruri, salon TV, bibliotecă, sală de conferinţe, excursii facultative.

Camere: Beach bungalow: dotat cu aer condiţionat, ventilator, baie parţial deschisă, telefon, minibar, seif, terasă de plajă cu şezlonguri. Camerele de dormit sunt spaţioase, posibilitate de 2 paturi suplimentare.

Beach villa: sunt mai spaţioase decât beach bungalowurile, dotate cu camere spaţioase şi terasă, în plus au o mini-grădină de cca 60 mp, cafetieră, prosoape de plajă, CD player.

Jacuzzi beach villa: sunt situate de-a lungul lagunei, în plus faţă de beach bungalow sunt dotate cu jacuzzi.

Bungalow pe apă Sangu: bungalowuri spaţioase construite pe ocean, au dotări asemănătoare cu beach bungalowuri. Locuitorii bungalowurilor au recepţie, restaurant şi bar separat de restul clienţilor.

Bungalow pe apă Sangu – suite: sunt mai spaţioase faţă de bungalowurile pe apă, în plus au o terasă elegantă şi jacuzzi privat.

Masă: demipensiune sau pensiune completă în bufet. Contra cost All Inclusive, care include cele trei mese principale; ceai şi cafea în barul Akiri; băuturile locale alcoolice şi nonalcoolice (apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roşu şi alb, bere la doză, Campari, whisky, gin, vodcă, brandy); o excursie cu vaporul.

All Inclusive Gold include în plus faţă de All Inclusive: consumaţia din minibar, consumaţia de cocktailuri în baruri, o cină în restaurantul á la carte numit de hotel, un tratament spa/săptămână, golf şi tenis o dată pe săptămână.

Sport şi agrement: piscină cu terasă de plajă, sală de gimnastică, volei pe plajă, terenuri de tenis, aerobic, terenuri de golf, surf, spoorturi nautice, centru spa, discotecă, programe de animaţie.


# #