Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mallorca >

Sejur Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus

Sejur in Mallorca la Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus

Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus Hotel Bahia De Palma Affiliated By Fergus
Situat la doar 250 de metri de plaja și portul de agrement Arenal, acest hotel are o piscină în aer liber, o terasă la soare și un restaurant tip bufet. Camerele cu aer condiționat au TV prin satelit și balcon privat.

Decorate simplu și luminos, camerele de la Bahia de Palma Affiliated by Fergus includ un telefon și un seif de închiriat. Băile private oferă articole de toaletă gratuite.

Vara, copiii se pot bucura de zona de joacă și piscina pentru copii de la Bahia de Palma Affiliated by Fergus. De asemenea, există o sală de jocuri cu tenis de masă și o masă de biliard, disponibilă la un cost suplimentar.

Hotelul este înconjurat de magazinele și barurile pline de viață din El Arenal. În fața hotelului opresc autobuze către Palma, care se află la 14 km. Aeroportul Palma este la doar 8 km.# #