Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mallorca >

Sejur Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA

Sejur in Mallorca la Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA

Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA Hotel GLOBALES PLAYA SANTA PONSA
Amplasat la doar 300 de metri de plajă, Globales Playa Santa Ponsa se află într-o locație excelentă pe coasta de sud a insulei Mallorca, la doar o scurtă călătorie cu mașina de capitala Palma de Mallorca.

Puteţi să vă petreceţi vacanţa relaxându-vă pe terasa la soare de lângă piscină. De asemenea, puteţi să deveniţi mult mai activi, jucând o partidă de volei sau de tenis de masă în complexul Playa Santa Ponsa.

Veţi putea să luaţi masa cu toată familia la restaurantul hotelului, care este spaţios şi are aer condiţionat. De asemenea, proprietatea are un bar, de unde puteți lua un cocktail.

La sfârşitul zilei, copii şi adulţi deopotrivă, puteţi să vă bucuraţi de programul de divertisment variat organizat de complex sau, alternativ, să vă relaxaţi şi să vă uitaţi la TV în zona de lounge.


# #