Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mallorca >

Sejur Hotel Iberostar Cristina

Sejur in Mallorca la Hotel Iberostar Cristina

Hotel Iberostar Cristina Hotel Iberostar Cristina Hotel Iberostar Cristina Hotel Iberostar Cristina
Iberostar Cristina se află în Playa de Palma, la numai 100 m de plajă. Proprietatea, renovată în 2015, este înconjurată de pini, oferind o zonă de spa relaxantă şi o piscină în aer liber.

Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate. Accesul la WiFi premium de mare viteză este disponibil la un cost suplimentar.

Toate unitățile de cazare au aer condiţionat, baie proprie, precum şi terasă sau balcon privat.

Restaurantul hotelului serveşte mese tip bufet. În zona de piscină se află un local cu autoservire sezonier, unde oaspeții pot savura gustări pe tot parcursul zilei.

Spa Sensations, centrul spa de la Iberostar Cristina, pune la dispoziție o piscină interioară sezonieră și un centru de fitness. Proprietatea oferă, de asemenea, servicii complete de wellness care includ ședințe de masaj făcute de maseuri calificați. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un teren de tenis, un teren de fotbal şi 3 terenuri de paddle tennis.

Acest hotel oferă servicii deosebite pentru bicicliști și sportivi. De asemenea, Iberostar Cristina oferă un atelier de reparații și un garaj. Proprietatea pune la dispoziție biciclete de închiriat, meniuri speciale, un magazin de sport, precum și o echipă dedicată de profesioniști. În plus, Iberostar Cristina organizează excursii pentru iubitorii de aventură.

Recepția poate aranja servicii de închirieri auto şi de biciclete. De asemenea, poate oferi informații utile despre Playa de Palma şi punctele sale variate de atracție. Hotelul se află la 5 km de Palma de Mallorca şi la aproximativ 14 km de portul Bahía de Palma.


# #