Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Malmo >

Sejur Hotel Garden

Sejur in Malmo la Hotel Garden

Hotel Garden Hotel Garden Hotel Garden
Grand Hotel Garden este situat la 250 de metri de piaţa principală a oraşului Malmö, Stortorget, şi la aproximativ 5 minute de mers pe jos de gara centrală. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, acces la sala de gimnastică şi la saună, precum și o grădină pe acoperiş.

Toate camerele au TV prin cablu, birou și facilități de călcat. În plus, unele beneficiază de o zonă de relaxare cu o canapea.

Grand Hotel Garden oferă acces gratuit la saună, precum și la Centrul de Fitness Forum, situat vizavi de hotel. După un antrenament, oaspeţii se pot relaxa în grădina fermecătoare de pe acoperiş, înconjurată de pomi fructiferi şi de plante.

În fiecare dimineață, restaurantul hotelului servește gratuit un mic dejun extins de tip bufet. De asemenea, acesta oferă și un meniu de prânz a la carte. Oaspeţii se pot bucura de băuturi în lounge bar, de marţi până sâmbătă.

Amplasarea centrală a hotelului asigură acces facil la activităţi culturale, restaurante şi localuri de divertisment. Strada comercială pietonală Södergatan se află la doar 150 de metri.


# #