Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mamaia >

Sejur Hotel Del Mar

Sejur in Mamaia la Hotel Del Mar

Hotel Del Mar Hotel Del Mar Hotel Del Mar
Situare: la intrare in partea de sud a Statiunii Mamaia ,este amplasat la intersectia dintre plaja si Satul de Vacanta cea mai importanta zona de agrement a statiunii ,la distanta de 90 m de plaja , 100m de punctul de pornire a telegondolei , 150m de parcului de distractie Aqua Magic Mamaia si 200 m de Parcul de distractie Luna Parc.
Facilitati hotel: constructie noua, dat in folosinta in primavera anului 2010. Beneficiaza de restaurant la nivelul parterului cu o capacitate de 200 locuri, bar receptie la mezanin cu o capacitate de 40 locuri, salon infrumusetare, sala recreere (sah, table, remi, carti, biliard), zona SPA: sauna, masaj, aparate body-building, sala conferinta 200 locuri, sala sedinte 20 locuri, salon coffe break, dotat cu 2 lifturi pentru turisti si lift pentru bagaje, inchidere usi pe baza de cartela.
Dotari camera: Camerele duble cu pat matrimonial: Suprafata totala (hol,camera,baie,balcon) 34 mp, balcoane spatioase de 7.5 mp ( dotate cu masuta si fotolii), aer conditionat, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si baie, LCD color, birou, internet wireless gratuity. Camerele Duble DeLux:Suprafata totala 43 mp, toate dotarile unei camera standard, in plus exista o canapea neextensibila.Apartamentele:Suprafata totala 55 mp, dormitor cu pat matrimonial canapea extensibila si 2 fotolii, restul dotarilor identice ca la celalalte tipuri de camera.
Alte facilitati: servicii fara plata: sala de recree dotata cu sah, remi, carti, biliard, sala de fitness cu aprate de body-building, sauna, camera pentru pastrarea bagajelor turistilor, camera de pastare valori, parcarea este in limita locurilor disponibile, internet wireless. Servicii cu plata: sala conferinte, sala sedinte, salon de infrumusetare.

Alte informatii: Accesul animalelor de companie este interzis. Fumatul nu este permis in camere


# #