Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mamaia >

Sejur Hotel Piccadilly

Sejur in Mamaia la Hotel Piccadilly

Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly Hotel Piccadilly
Localizare: în centrul stațiunii Mamaia, în zona cazinoului, pe malul lacului, foarte aproape de majoritatea atracțiilor din Mamaia și, totuși, într-o adevarată oază de liniște și verdeață. Terasa restaurantului are o capacitate de 100 locuri şi o atmosferă elegantă şi romantică, cu o vedere magnifică asupra lacului, la apusul soarelui. Restaurantul, cu o capacitate de 240 locuri, este decorat elegant şi neconvenţional, și oferă o bucătărie excelentă.

Dotări generale: 4 etaje, 192 camere duble, restaurant cu terasă și bar pe malul lacului, săli de conferințe.

Dotări camere: 1-2 paturi, fotolii și masuță, televizor, minibar și grup sanitar propriu cu cădiță și duș, mochetă/pardoseală din gresie, balcon, iar o parte dintre camere sunt dotate cu aer condiționat.

Hotelul oferă cele mai diverse oportunităţi de distracţie şi agrement. Grădina hotelului dispune de spații de joacă pentru copii, special amenajate, dotate cu băncuțe, leagăne, balansoar, topogan. Aici, copiii își pot petrece o mare parte din zi, protejați de traficul străzii și al falezei.

Puncte de atracție: plimbare cu vaporașul spre Insula Ovidiu și Restaurant Cherhana, activitați de pescuit pe Lacul Mamaia, zona Cazinou Mamaia - Club Castel - punctul fierbinte al stațiunii, cu terase, restaurante, discoteci și cluburi, magazine, bancomate, concerte live, puncte de plecare/sosire telegondolă, Restaurant Vatra.

Vizite în orașul Constanta: Acvariul Constanța, Observatorul Astronomic și Stația Solară, Planetariul Constanța, Complexul Muzeal de Științele Naturii, Moscheea, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea.

Vizite în județul Constanța: Muzeul Arheologic Adamclisi, Monumentul Tropaeum Traiani, Cetatea Pacuiul lui Soare, Mănăstirea Sfântul Andrei, Mănăstirea Dervent, Cetatea Histria.

Vizite în Bulgaria și pe litoralul bulgăresc: Balchik, Albena, Varna, Dobrich.

În incinta hotelului s-a inaugurat prima școală de windsurfing de pe litoralul românesc. Cei care doresc să se inițieze sau să progreseze în tainele windsurfingului, găsesc aici instructaj profesional.

Taxa de stațiune reprezintă 4% din prima zi de cazare și se achită la recepția hotelului.

Micul dejun (20 lei/persoană/zi) se asigură în sistem bufet suedez și se valorifică obligatoriu. Pentru prânz și cină se va constitui un cont valoric de 60 lei/persoană/zi, în varianta de pensiune completă, sau de 30 lei/pers/zi în varianta de demipensiune. Contul valoric va fi totalul sumei plătite pentru mesele principale, pentru cele 2 persoane din cameră. Nu există nicio restricție pentru numărul de persoane care consumă din cont sau suma consumată pentru fiecare masă în parte.

Facilități copii: gratuitate la cazare pentru copiii de până în 12 ani, cazați în camere cu 2 adulți plătitori, care nu solicită pat suplimentar; tariful patului suplimentar este de 50% din valoarea locului de cazare.


# #