Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Marrakech >

Sejur Hotel Labranda Aqua Fun

Sejur in Marrakech la Hotel Labranda Aqua Fun

Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun Hotel Labranda Aqua Fun
Labranda Aqua Fun Club Marrakech are vedere la munții Atlas și este situat pe 10 hectare de teren înconjurat de măslini umbrosi. Acesta oferă transfer gratuit la Marrakech, 2 piscine interioare încălzite în timpul iernii și acces gratuit la centrul de fitness.

Fiecare cameră cu aer condiționat de la Labranda Aqua Fun Club Marrakech are un design modern și oferă un balcon privat. Camerele sunt dotate cu o zonă de relaxare cu TV prin satelit.

Un mic dejun tip bufet este oferit în fiecare dimineață. Restaurantul servește mâncăruri tradiționale marocane și mediteraneene. Oaspeții pot savura o băutură la bar și pot petrece o noapte la clubul de noapte privat.

Labranda Aqua Fun Club Marrakech oferă, de asemenea, un teren de tenis, un salon de înfrumusețare și un centru de spa. De asemenea, este disponibil un club pentru copii și acces gratuit la Wi-Fi la recepția deschisă 24 de ore pe zi.

Se oferă parcare privată gratuită. Această stațiune este situată la 15 km de centrul orașului și de Aeroportul din Marrakech. Toți oaspeții primesc un ceai de menta la sosire.


# #