Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Marsa Alam >

Sejur Hotel Pensee Royal Garden (ex. Pensee Azur Resort)

Sejur in Marsa Alam la Hotel Pensee Royal Garden (ex. Pensee Azur Resort)

Hotel Pensee Royal Garden (ex. Pensee Azur Resort) Hotel Pensee Royal Garden (ex. Pensee Azur Resort) Hotel Pensee Royal Garden (ex. Pensee Azur Resort)
Camere spaţioase cu un jacuzzi sunt oferite de acest complex de-a lungul Mării Roşii Orivate Beach, la 20 km de Quseir. Facilităţi pentru petrecerea timpului liber includ piscine interioare şi în aer liber, terenuri de tenis şi facilităţi pentru sporturi nautice.

Inclusiv un balcon, toate camerele cu aer condiţionat de la Pensee Azur Resort vin cu un mini-bar şi TV prin satelit. Fiecare cameră spaţioasă are un decor de lumină şi ferestre mari.

Oaspeţii de la Pensee Azur se poate vizita o varietate de restaurante bufet la faţa locului care serveşte mâncăruri internaţionale şi locale. Există, de asemenea, un snack-bar şi terase diferite piscină pentru al-frescă de mese.

În afară de tenis de masă şi biliard, oaspeţii pot lucra în sala de fitness mare sau încălzi în saună. Copiii se pot bucura de locuri de joacă sau se pot bucura spectacole de teatru, în amfiteatru staţiunii.

Personalul Recepţie 24 de ore oferă un serviciu de transfer de la Aeroportul Marsa Alam, la 40 km. Gratuit ce la faţa locului de parcare este disponibil.


# #