Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Marseille >

Sejur Hotel Best Western Du Mucem

Sejur in Marseille la Hotel Best Western Du Mucem

Hotel Best Western Du Mucem Hotel Best Western Du Mucem Hotel Best Western Du Mucem
Acest hotel este situat la 450 de metri de centrul comercial Terrasses du Port, la 900 de metri de MuCEM (Muzeul Civilizaţiilor Europei şi ale Mediteranei) și la o plimbare de 15 minute de portul vechi, vizavi de debarcaderul feriboturilor care pleacă spre Corsica. De asemenea, proprietatea se află la 300 de metri de stația de metrou Joliette, cu legături spre oraș. Accesul WiFi este gratuit în hotel.

Camerele de la Best Western Hotel du Mucem sunt decorate în stil contemporan și au baie privată modernă, prevăzută cu articole de toaletă gratuite. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, iPod docking station și TV LCD.

Hotelul servește un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, în sala de mic dejun. De asemenea, puteți solicita ca micul dejun să fie livrat în cameră.

Printre facilităţile oferite de hotel se numără recepție deschisă nonstop, depozit de bagaje și ziare. La recepție este disponibil un automat cu program nonstop, care oferă gustări și băuturi reci. Proprietatea se află la o plimbare de 15 minute de celebrul bulevard Canebière și la 2 km de gara Saint-Charles.


# #