Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mellieha >

Sejur Hotel Seabank

Sejur in Mellieha la Hotel Seabank

Hotel Seabank Hotel Seabank Hotel Seabank
Seabank All Inclusive Resort se află într-o locaţie liniştită din Mellieha, chiar lângă Golful L-Ghadira. Veţi găsi aici piscine interioare şi în aer liber, facilităţi de wellness şi numeroase opţiuni culinare. Fiecare cameră are spaţiu de parcare rezervat gratuit.

Complexul de 4 stele All Inclusive Resort are mai multe cocktail baruri, puburi şi chiar o pistă de bowling. Accesul la saună, la baia turcească şi la cada cu hidromasaj este complet gratuit.

Toate camerele de la Seabank au acces Wi-Fi gratuit, balcon mobilat, aer condiţionat şi TV prin satelit. Camerele au vedere la peisajul rural sau la mare. La cerere sunt disponibile aparate de ceai/cafea.

Mesele incluse în preţ se servesc la restaurantul principal, specializat în preparate internaţionale. Bufetul de mic dejun include cereale, pâine prăjită, mezeluri, iaurt, daneze şi sucuri de fructe.

În perioada verii există un program de divertisment variat şi un club al copiilor. Personalul este mereu gata să ofere informaţii turistice utile.

Lângă hotel există o staţie din care se poate lua autobuzul spre diferite locuri din Malta, inclusiv spre aeroport şi spre oraşul Valletta, aflat la 25 km.
# #