Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Miami Beach >

Sejur Hotel AxelBeach Miami South Beach - Adults Only

Sejur in Miami Beach la Hotel AxelBeach Miami South Beach - Adults Only

Hotel AxelBeach Miami South Beach - Adults Only Hotel AxelBeach Miami South Beach - Adults Only Hotel AxelBeach Miami South Beach - Adults Only
AxelBeach Miami South Beach - Adults Only din Miami Beach oferă cazare pentru adulți, cu grădină, centru de fitness și bar. Proprietatea este prietenoasă cu LGBTIQ. Această proprietate este afiliată la Asociația Internațională de Călătorie Gay și Lesbiene (IGLTA) și salută oaspeți lesbiene, gay, bisexuali, transgender, queer, intersexuali și asexuați (LGBTQ).

Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție deschisă nonstop și room service, precum și WiFi gratuit. Proprietatea este de nefumători și este situată la mai puțin de 1 km de Parcul Lummus.

La hotel, camerele sunt dotate cu dulap, televizor și baie privată.

Un mic dejun este disponibil în fiecare dimineață la AxelBeach Miami South Beach și este servit „à la carte”, între orele 9:00 și 12:00.

Unitatea de cazare oferă o terasă.

Punctele de interes populare din apropiere de AxelBeach Miami South Beach - Adults Only includ Memorialul Holocaustului, Centrul de Convenții din Miami Beach și Ocean Drive. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Miami, situat la 18 km de hotel.

Aceasta este partea preferată a oaspeților noștri din Miami Beach, conform recenziilor independente.


# #