Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Milano >

Sejur Hotel Acca Palace

Sejur in Milano la Hotel Acca Palace

Hotel Acca Palace Hotel Acca Palace Hotel Acca Palace

Oferind acces gratuit la internet Wi-Fi şi biciclete gratuite, Acca Palace se află la doar 100 de metri de staţia de metrou Centro Affori din Milano. Această clădire modernă are o grădină, un restaurant şi camere mari.
Designul interior este plin de stil, cu parchet elegant şi mobilier minimalist şic. Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiţionat, TV LCD de 32 inch, minibar şi birou mare.
Toate camerele hotelului Acca au un mic balcon, iar telefonul include apeluri naţionale gratuite către linii fixe. La cerere, sunt disponibile camere cu chicinetă.
Micul dejun este un bufet variat cu omletă, şuncă şi fructe proaspete. Acesta este servit în sala modernă de mic dejun sau în grădină vara. Restaurantul L'Angolo Dei Sapori oferă preparate italieneşti şi internaţionale.
Zona de afaceri include 2 terminale cu acces gratuit la internet şi un serviciu gratuit de fotocopiere, fax şi tipărire. Recepţia este deschisă nonstop.
Spitalul Niguarda Ca' Granda şi ieşirea Cormano de pe autostrada A4 sunt la 5 minute de mers cu maşina. Centrul oraşului Milano este uşor accesibil cu metroul sau tramvaiul. Facilităţile hotelului includ o parcare păzită.# #