Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Munchen >

Sejur Hotel Nh Munchen Neue Messe

Sejur in Munchen la Hotel Nh Munchen Neue Messe

Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe Hotel Nh Munchen Neue Messe
Acest hotel de 4 stele se bucură de o locaţie liniştită, la doar 300 de metri de autostrada A94 şi la 5 km de Centrul de Expoziţii Neue Messe din München. Acesta oferă o terasă de vară şi facilităţi de spa gratuite.

Spaţioasele camere de la NH München Neue Messe au un decor modern, sunt izolate fonic şi au aer condiţionat şi TV prin satelit. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil în întregul hotel, iar oaspeţii beneficiază de internet gratuit în hol timp de 30 de minute.

Oaspeţii pot folosi gratuit de centrul de fitness, sauna şi baia de aburi de la NH Neue Messe. Recepţia este deschisă non-stop, iar aici se pot face rezervări pentru masaje.

Restaurantul à la carte de la NH Neue Messe este amenajat cu mobilier luminos, este bogat în ornamente interioare din lemn şi serveşte specialităţi bavareze şi internaţionale. În barul în stil clasic sunt servite vinuri fine germane şi spaniole.

NH este situat lângă Parcul de Afaceri Am Moosfeld şi are o parcare subterană. În timpul târgurilor comerciale importante, NH oferă transferuri la Centrul de Expoziţii Neue Messe. Centrul oraşului München este la 15 minute de mers cu maşina# #