Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mykonos >

Sejur Hotel Mykonos Bay

Sejur in Mykonos la Hotel Mykonos Bay

Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay
Hotelul Mykonos Bay este amplasat pe plaja din Megali Ammos, la doar 300 de metri de oraşul Mykonos. Acesta vă pune la dispoziţie o piscină, de unde puteţi admira asfinţitul, privelişti ale mării şi tabloul morilor de vânt tipice insulei.

Toate camerele sunt proiectate simplu şi au aer condiţionat, TV prin satelit, un uscător de păr, un frigider şi un balcon. În plus, unele camere oferă privelişti ale mării. Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu o băutură gratuită.

În fiecare dimineaţă se serveşte un bufet de mic dejun în stil american, îmbogăţit cu arome greceşti. Oaspeţii hotelului Mykonos Bay pot savura preparate delicioase la restaurantul à la carte de lângă piscină/mare, precum şi cocktailuri la lounge barul de lângă piscină, în timp ce admiră soarele asfinţind deasupra Mării Egee.

Zona piscinei este prevăzută cu şezlonguri confortabile, fiind excelentă pentru relaxare. De asemenea, hotelul oferă un punct de acces gratuit la internet şi acces gratuit la internet wireless în zonele publice.

Mykonos Bay se află la 1 km de port şi la 2 km de aeroport. La cerere, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la port/aeroport la sosire şi la plecare.


# #