Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mykonos >

Sejur Hotel Pietra E Mare

Sejur in Mykonos la Hotel Pietra E Mare

Hotel Pietra E Mare Hotel Pietra E Mare Hotel Pietra E Mare
Localizare: Hotelul Pietra e Mare este situat in statiunea Kalo Livadi, una dintre cele mai frumoase statiuni din Insula Mykonos, cu plaje intinse cu nisip. Distanta pana in Mykonos Town este de 12 km. In cadrul statiunii, hotelul ofera acces facil catre numeroasele locatii de agrement si baze pentru practicarea sporturilor nautice.
Facilitati hotel: Acest hotel ofera toate facilitatile necesare petrecerii unui concediu reusit. Acesta dispune de receptie cu program de functionare de 24 de ore, room service 24 de ore, parcare, internet, serviciu de mesajerie, transferuri la cerere, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati . Hotelul ofera piscina, acces direct catre plaja si sezlonguri la plaja, restaurant, bar in cadrul hotelului si bar la piscina. Hotelul ofera si infrastructura necesara realizarii de ceremonii de casatorie.
Facilitati camere: Acesta detine camere foarte frumos decorate si mobilate intr-un stil foarte elegant si intim. Multe dintre acestea ofera vedere la mare si sunt idelae pentru petrecerea lunii de miere sau pentru cuplurile care doresc sa petreaca un concediu romantic. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini bar, televizor cu cablu TV, telefon, seif. La cerere se pot oferi servicii speciale pentru luna de miere si servicii VIP.


# #