Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mykonos >

Sejur Hotel San Marco

Sejur in Mykonos la Hotel San Marco

Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco Hotel San Marco
Construit in stil cicladic autentic, cu pereti varuiti in alb si obloane din lemn vopsite in albastru inchis, acest hotel se afla la distanta mica de plaja si orasel, fiind inconjurat de un cadru natural. Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea. De la hotel puteti lua un autobuz catre oraƟ, beneficiind de acces facil la viata de noapte, centre comerciale si cafenele traditionale. Sunt disponibile si conexiuni cu feribotul sau avionul catre partea continentala si insulele din apropiere, mai ales spre Delos, precum si legaturi catre plajele locale. Cu toate acestea, nu este nevoie sa parasiti hotelul, deoarece acesta include o piscina spatioasa, un restaurant rafinat cu vedere minunata la mare si sali de conferinte.

Acest hotel somptuos este format din cladiri independente proiectate individual, care gazduiesc camere renovate. Unitatile sunt extrem de spatioase si sunt dotate cu toate facilitatile moderne. Fiecare camera are balcon sau veranda cu vedere panoramica la dealurile din jurul golfului Houlakia, la gradini sau la mitica Mare Egee.


# #