Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Nei Pori >

Sejur Hotel Evdion

Sejur in Nei Pori la Hotel Evdion

Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion Hotel Evdion
Evdion Sea and Sun este situat în satul Nei Pori de pe litoralul din Pieria, la doar 80 de metri de plajă. Hotelul modern oferă o piscină şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria grecească.

Hotelul este modern, dar mobilat in stil clasic, dispune de 30 camere confortabile cu vedere la mare si Muntele Olimp, bar, gradina, piscine, terasa, parcare. Plaja se afla in categoria Blue Flag.

Hotelul Evdion oferă camere clasice, cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar, seif, telefon cu linie directă şi uscător de păr. Balcoanele oferă vedere la piscină, la mare sau la Muntele Olimp.

Restaurantul hotelului serveşte preparate greceşti. Băuturi, cocteiluri, băuturi răcoritoare şi îngheţată sunt disponibile la barul deschis nonstop.

Plaja lungă de nisip este la numai 3 minute de mers pe jos de hotel şi a fost distinsă cu steag albastru. Aeroportul din Salonic se află la 140 km, iar Gara Platamonas este la 2,5 km de proprietate.# #