Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Neptun >

Sejur Hotel Agora (fostul Romanta)

Sejur in Neptun la Hotel Agora (fostul Romanta)

Hotel Agora (fostul Romanta) Hotel Agora (fostul Romanta) Hotel Agora (fostul Romanta) Hotel Agora (fostul Romanta) Hotel Agora (fostul Romanta) Hotel Agora (fostul Romanta)
Hotel Agora, cunoscut în trecut sub denumirea de Hotel Romanța, și-a redeschis porțile după ce a beneficiat în toamna anului 2018 - primăvară anului 2019 de ample procese de renovare și modernizare, în acest moment oferind turiștilor interioare amenajate modern și confortabil.

Localizare: la 200 metri distanță de zona centrală a stațiunii, în imediata apropiere a numeroase restaurante, terase și magazine, fiind dotat cu toate facilitățile necesare unei șederi cât mai agreabile, la 450 metri de plaja La Steaguri și la 250 metri de gară. Înconjurat de o superbă oază de verdeață, de circa 10.000 mp, Hotel Agora oferă multiple facilități de relaxare, fiind locul ideal pentru o vacanță minunată.

Facilități hotel: restaurant, seif la recepție, cameră de bagaje, parcare, loc de joacă pentru copii, sală de sport, teren de sport, balansoare.

Dotări camere: aer condiționat, TV cu ecran plat, birou, balcon cu vedere la grădină, baie privată dotată cu duș și uscător de păr.


# #