Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Nice >

Sejur Hotel Appart City Nice Acropolis

Sejur in Nice la Hotel Appart City Nice Acropolis

Hotel Appart City Nice Acropolis Hotel Appart City Nice Acropolis Hotel Appart City Nice Acropolis Hotel Appart City Nice Acropolis Hotel Appart City Nice Acropolis Hotel Appart City Nice Acropolis
Situată în centrul orașului Nisa, această reședință se află la 15 minute de orașul vechi și la 20 de minute de mers pe jos de Promenade des Anglais. Proprietatea oferă apartamente și studiouri moderne, cu chicinetă dotată complet.

Toate unitățile de cazare de la Appart'City Nice au un TV LCD. Fiecare unitate de cazare include decor în tonuri neutre și țesături în dungi. Se oferă acces la internet Wi-Fi la un cost suplimentar.

Oaspeții de la Appart'City pot savura micul dejun tip bufet sau pot pregăti mâncare în chicinetă. Facilitățile de gătit includ plită, cuptor cu microunde și fierbător electric pentru prepararea de băuturi calde.

Facilitățile suplimentare includ terminal de internet la recepție și parcare subterană. Reședința se află la 7 minute de mers cu mașina de Autostrada A8, iar Centrul de Convenții Nice Acropolis este la 5 minute de mers pe jos.# #