Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur North Male Atoll >

Sejur Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi

Sejur in North Male Atoll la Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi

Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi
Hotelul Adaaran Select Hudhuranfushi vă oferă posibilitatea unei vacanţe pline de soare şi mare, pe Insula Lhohifushi din arhipelagul Maldive. Printre facilităţile oferite se numără o piscină în aer liber, o plajă privată şi un teren de tenis.
Vilele private de pe plajă sunt dotate cu aer condiţionat în întregime şi au un ventilator de tavan şi o zonă de relaxare. Fiecare dintre ele are un TV prin cablu/satelit şi un minibar. Băile private au un duş cu efect de ploaie în aer liber şi un uscător de păr.
Adaaran Select Hudhuranfushi se află la aproximativ 19 km de Aeroportul Internaţional Male. De acolo, transferul cu barca cu motor la insulă durează aproximativ 30 de minute.
Centrul Coconut Spa oferă tratamente de masaj, căzi de jacuzzi şi tratamente faciale. De asemenea, oaspeţii pot folosi facilităţile pentru sporturi nautice, pentru a face windsurf şi canotaj. În plus, hotelul are un centru de afaceri şi o sală de gimnastică.
Restaurantul Banyan serveşte un bufet cu preparate internaţionale, iar restaurantul în aer liber Sunset oferă mese la lumina lumânărilor, cu fructe de mare şi vin. La barurile Lohis şi Hiyala puteţi savura diverse cocktailuri.# #