Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur North Male Atoll >

Sejur Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa

Sejur in North Male Atoll la Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa

Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa Hotel Centara Ras Fushi Resort & Spa
Localizare : Centara Ras Fushi Resort & Spa, situat pe Giraavaru Islanda în Nord Male Atoll, la doar 15 minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati camere : Dimensiunea minimă a Beach Villas si Villas de apă este de 42s mp, in timp ce Villas Premium Beach sunt dotate cu o cadă de baie romantică în aer liber, precum și Spa Villas Deluxe apa sunt echipate cu un jacuzzi în aer liber. În cameră facilități includ aer conditionat, ventilatoare de tavan, mini-bar, ceai și cafea de luare facilități, seif în cameră, TV satelit, telefon IDD, DVD player, precum și acces gratuit la internet wireless.

Facilitati complex: Există o școală de scufundări PADI și centru sportiv cu apă, un bazin de înot pe malul mării, și o zonă de bunăstare complet cu plajă dedicat și un centru de fitness. Centrul spa Cenvaree are nouă camere de masaj și de tratament destinate persoanelor fizice si cupluri, precum și un salon de înfrumusețare cu manichiură și pedichiură. Prin urmare, există un salon de coafură și un bar cu sucuri.


# #