Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur North Male Atoll >

Sejur Hotel Kurumba Maldives

Sejur in North Male Atoll la Hotel Kurumba Maldives

Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives
Localizare:
Kurumba Maldiveseste primul hotel din Maldive deschis in anul 1972. Conform reconstructiei si renovarilor din 2003 a devenit un hotel de mare capacitate cu un stil deosebit. Se afla la doar 15 minute cu marca cu motor de Male.

Camere:
Cele 180 de bungalow-uri si vile sunt imprastiate pe toata insula, toate au verande umbrite de verdeata si se afla la cativa pasi de plaja. Fiecare din cele 180 de vile individuale si fiecare camera este in sine o simfonie de bun gust intr-un spatiu exceptional; totul este orchestrat cu armonie, de la dusumeaua din lemn lustruit, la tavanele inalte ornate cu eleganta si mobilierul din lemn in stil antic. Completat cu o camera garderoba si baie de o extravaganta subtila, cu placi de gresie din nisip, cada bordata cu marmora, un dus exterior in aer liber pe pajistea privata, fiecare dormitor mai are in plus un seif pentru valori, mini bar privat, expresor de cafea/ceai, TV satelit, conexiune internet de mare viteza si alte dotari de lux.

Numar de camere:
180 - Royal Kurumba Residence, 4 Presidential Villas, 8 Pool Villas, 16 Private Villas, 10 Garden Villas, 74 Deluxe Bungalow, 39 Deluxe Rooms si 38 Superior Villas.

Facilitati:
2 piscine, salal de gimnastica, sauna, jacuzzi, masa de tenis, 3 terenuri de tenis, navigare catamaran, canoe, pescuit pe timp de noapte, snorkeling, club pentru copii, receptie 24 ore, transferuri spre aeroport 24 de ore, serviciu rezervari bilete de avion, birouri de schimb valutar, librarie, centru de afaceri, facilitati pentru conferinte, sali pentru intruniri, acces internet wireless, TV cu antena satelit, serviciu medical 24 de ore, serviciu de oficiere de ceremonii matrimoniale, serviciu de baby sitting, magazine de suveniruri si articole sportive, room service 24 de ore, serviciu de curatatorie, sunt acceptate toate cartile de credit.
# #