Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur North Male Atoll >

Sejur Hotel Kurumba Maldives

Sejur in North Male Atoll la Hotel Kurumba Maldives

Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives Hotel Kurumba Maldives
Localizare: Kurumba Maldives este primul hotel din Maldive, deschis în anul 1972. Datorită reconstrucției și renovărilor din 2003, a devenit un hotel de mare capacitate, cu un stil deosebit. Se află la doar 15 minute cu barca cu motor de Male.

Facilități: 2 piscine, sală de gimnastică, saună, jacuzzi, masă de tenis, 3 terenuri de tenis, navigare catamaran, canoe, pescuit pe timp de noapte, snorkeling, club pentru copii, recepție 24 ore, transferuri spre aeroport 24 de ore, serviciu de rezervări bilete de avion, birouri de schimb valutar, librărie, centru de afaceri, facilități pentru conferințe, săli pentru întruniri, acces la internet wireless, TV cu antenă satelit, serviciu medical 24 de ore, serviciu de oficiere ceremonii matrimoniale, serviciu de babysitting, magazine de suvenire și articole sportive, room-service 24 de ore, serviciu de curățătorie; sunt acceptate toate cărțile de credit.

Camere: cele 180 de bungalouri și vile sunt împrăștiate pe toată insula, toate au verande umbrite de verdeață și se află la câțiva pași de plajă. Fiecare din cele 180 de vile individuale și camere sunt, în sine, o simfonie de bun gust, într-un spațiu excepțional; totul este orchestrat cu armonie, de la dușumeaua din lemn lustruit, la tavanele înalte ornate cu elegantă și mobilierul din lemn în stil antic. Completat cu o garderobă și baie de o extravaganță subtilă, cu plăci de gresie din nisip, cadă bordată cu marmură, un duș exterior în aer liber, pe pajiștea privată, fiecare dormitor mai are, în plus, un seif pentru valori, minibar privat, expresor de cafea/ceai, TV satelit, conexiune la internet de mare viteză și alte dotări de lux.

Număr de camere: 4 vile presidential, 8 vile cu piscină, 16 vile private, 10 vile cu vedere la grădină, 74 bungalouri deluxe, 39 camere deluxe și 38 vile superioare.Oferta vacanta Maldive 2023 - 7 nopti detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
15.Jan.2023 23.Jan.2023 - 3160 - -
Transport: Avion
Oferta valabila pana la date de 02.01.2023
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Demipensiune inclusa
Data ultimului update: 30.09.2022
detalii oferta

Sejur Maldive 2023 - 7 nopti detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
05.Feb.2023 13.Feb.2023 - 2470 - -
Transport: Avion
Oferta valabila pana la date de 31.01.2023
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 29.08.2022
detalii oferta

Oferta Revelion Maldive Hotel Kurumba Maldives 5* - 7 nopti detalii despre agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
27.Dec.2022 03.Jan.2023 - 4547 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Data ultimului update: 08.08.2022
detalii oferta
# #