Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Olimp >

Sejur Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Olimp la Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic - 5 nopti

 Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic Phoenicia Blue View - Amfiteatru Belvedere Panoramic
Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere Olimp și-a redeschis porțile în vara anului 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o nouă înfățișare și denumire – Phoenicia Blue View Resort.
Amfiteatru-Panoramic-Belvedere își întâmpină acum oaspeții cu amenajări complet noi, cu interioare elegante și dotări specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joacă, plajă privată etc.
În vara anului 2020 se vor da în folosință corpurile Panoramic și Belvedere, urmând ca Amfiteatru să se alăture celor două, în vara anului 2021.

Facilitati: Amfiteatru-Panoramic-Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfășoară pe o suprafață de 47000 mp și are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspeții complexului beneficiază de plaja privată din fața complexului, străjuită de două diguri, care formează un golf cu apă liniștită, 4 piscine (2 pentru adulți și 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spațiu verde și grădini amenajate, și o cafenea. Pentru copii este amenajată o piscină cu tobogan și mai multe spații și locuri de joacă. Ca și activități, cei mici sunt invitați la spectacole, ateliere de creație și alte activități distractive.

Hotel Belvedere are 219 de camere și apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispoziția oaspeților 214 camere, însumând un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru, care se va deschide în 2021, are un număr de 336 camere și apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscină.

Dotari camere: Toate camerele au instalație individuală de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet Wi-Fi, telefon, minibar, cană electrică, căni, pahare, lingurițe, uscător de păr, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu duș, balcon amenajat cu mobilier. La cerere, se poate oferi: patuț pentru copil, housekeeping zilnic, masă de călcat și fier de călcat.
Camerele duble standard (18,3 -19,6 mp) au în dotare un pat matrimonial și o canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 6-7 și au vedere la mare și pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți.
Camerele duble superioare (21,5-23 mp) sunt amenajate cu pat matrimonial și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 2,3,4 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.
Camerele family (26-28 mp) sunt formate dintr-un spațiu deschis, și sunt amenajate cu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajul 3 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele Sunshine (47 mp) au două zone pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin sau două paturi, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș și o terasă comună cu șezlonguri. Sunt situate la etajul 5 și au vedere spre mare. Pot acomoda 4 adulți și 4 copii (0-11 ani) sau 6 adulți.
Apartamentele Sunbreeze (47 mp) cuprind două spații deschise - o zonă de zi și o zonă pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș și o terasă comună cu șezlonguri ce oferă vedere spre mare. Apartamentele family sunt situate la etajul 5 și pot acomoda 2 adulți și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.


Sejur Olimp Hotel Belvedere

Servicii incluse
-5 nopti cazare cu demipensiune inclusa in Hotel Belvedere 4*


Servicii neincluse
-cheltuieli personale


Descriere / Alte informatii
bb

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
23.Jun.2024 - 28.Jun.2024 - 1940 RON - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.02.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #