Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Pamporovo >

Sejur Hotel Forest Nook Apart

Sejur in Pamporovo la Hotel Forest Nook Apart

Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart Hotel Forest Nook Apart
Localizare: Forest Nook Aparthotel se afla in statiunea montana Pamporovo, pe drumul Plovdiv-Smolyan, la doar 800 de metri de partia de ski Studenets. Forest Nook Aparthotel din Pamporovo este un complex de vacanţă disponibil tot timpul anului, conceput special ca un loc pentru recreere şi divertisment. Este disponibil serviciu gratuit de transfer la/de la teleschiuri. Pârtiile de schi și teleschiurile sunt la 1 km.

Facilitati: Forest Nook Aparthotel oferă un restaurant italian și un restaurant bulgaresc si un club de noapte. La dispozitia oaspetilor se gasesc si: sala de conferinte, parcare, centru spa şi de wellness, precum şi piscină interioară. Hotelul oferă teren de tenis, o mică pârtie de schi, facilităţi de grătar şi parcare gratuită.

Dotari camere: Camerele Forest Nook Aparthotel au minibar, TV prin cablu, telefon, internet. Unele unităţi includ zonă de living cu canapea şi o chicinetă bine utilată, cu zonă de luat masa. Toate camerele au balcon. Baia include duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.






# #