Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Panama City >

Sejur Hotel Best Western Plus Panama Zen

Sejur in Panama City la Hotel Best Western Plus Panama Zen

Hotel Best Western Plus Panama Zen Hotel Best Western Plus Panama Zen Hotel Best Western Plus Panama Zen Hotel Best Western Plus Panama Zen Hotel Best Western Plus Panama Zen Hotel Best Western Plus Panama Zen
Hotelul Best Western Plus Panama Zen oferă o locație privilegiată, aflându-se la numai 8 minute de mers cu mașina de importanta arteră Avenida Balboa și de autostrada Corredor Sur. Pune la dispoziţie o terasă pe acoperiș, cu un bar şi o piscină infinită.

Camerele în stil contemporan au aer condiționat, minibar şi TV LCD cu ecran de 40 inch cu canale prin cablu. Includ, de asemenea, aparat de cafea, cutie de valori și birou. Baia complet utilată este prevăzută cu articole de toaletă și uscător de păr. Sunt disponibile şi facilități de călcat.

Hotelul Best Western Plus Panama Zen include, de asemenea, un centru de fitness. Printre alte facilități oferite de proprietate se numără mai multe săli de conferințe, un birou de turism și un serviciu de călcătorie. Oaspeţii au la dispoziţie şi o parcare.

Aeroportul Internațional Tocumen se găsește la 16 km de Best Western Plus Panama, iar Muzeul Canalului Panama, la 6 km. Stația de metrou Vía España se află la numai 200 m de hotel.


# #