Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Panama City >

Sejur Hotel The Westin Playa Bonita Panama

Sejur in Panama City la Hotel The Westin Playa Bonita Panama

Hotel The Westin Playa Bonita Panama Hotel The Westin Playa Bonita Panama Hotel The Westin Playa Bonita Panama Hotel The Westin Playa Bonita Panama
The Westin Playa Bonita Panama, situat pe plaja Playa Bonita, lângă pădurea tropicală luxuriantă, oferă vedere la Oceanul Pacific. Acesta include o sală de gimnastică cu program nonstop, o piscină în aer liber, un spa senzorial și 6 restaurante.

Camerele deluxe de la Westin Playa Bonita Panama oferă vedere la ocean sau la pădurea tropicală. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, iPod docking station și aparat de făcut cafea.

Oaspeții pot savura preparate pan-asiatice, din zona Pacificului și mediteraneene. Există și un local care oferă fructe de mare la grătar, precum și baruri și bistrouri care servesc preparate mai ușoare.

The Westin Playa beneficiază de o locație pitorească, la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Panama. Se poate ajunge ușor la Podul Las Américas, iar Aeroportul Internațional Marcos A. Gelabert Albrook este situat la doar 8 km


# #